Anakart Montajını yanlış mı yaptım?

Hudkptn

Kilopat
Yer
Hollanda
Daha fazla  
Dün ilk kez kendi bilgisayarımı topladım. Ama anakart montajını doğru yapıp yapmadığımı bilmiyorum. Normal bakışta bir problem gözükmüyor ama arkadan baktığımız zaman bir şeyler ters gibi gözüküyor.

adasd2.jpg

Ekran kartını biraz yamuk takmış olabilirsiniz. Vidayı gevşetip slotlar tamamen açıkta olana kadar çok az oynatıp tekrar sıkın. Bununla birlikte kasada fazladan slot açmışsınız ekran kartı için. Boşluğun sebebi de o.
Cevabınız için teşekkürler, benim problemim o boşluk değil onu tekrar takabilirim ben HDMI kablosunun gireceği yeri demek istedim. Şu an ön taraftan böyle gözüküyor ekran kartı hakkında dediğinizi yaptım ama arkadan hala aynı gözüküyor.

adasd3.jpg

Ekran kartının arka braketi sanki öne doğru eğik gibi duruyor. Normalde HDMI girişi daha belirgin görünmesi gerekir. Ekran kartından bu halde hiç görüntü aldın mı?
Hayır, monitörüm daha gelmedi o yüzden evde görüntü alabileceğim bir şey yok şu anlık.

Bugün dediğiniz gibi anakartı yeniden montajladım ve böyle bir görüntü oluştu IO Shield tarafında sizce normal midir ? @Akif

Dosya Ekleri

• adasd5.jpg
    adasd5.jpg
    756,6 KB · Görüntüleme: 92
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı