Cevabınız için teşekkürler, benim problemim o boşluk değil onu tekrar takabilirim ben HDMI kablosunun gireceği yeri demek istedim. Şu an ön taraftan böyle gözüküyor ekran kartı hakkında dediğinizi yaptım ama arkadan hala aynı gözüküyor.Ekran kartını biraz yamuk takmış olabilirsiniz. Vidayı gevşetip slotlar tamamen açıkta olana kadar çok az oynatıp tekrar sıkın. Bununla birlikte kasada fazladan slot açmışsınız ekran kartı için. Boşluğun sebebi de o.
Anakartı çıkartıp takmam anakarta zarar verir mi ?Anakart vidaları tam oturduğuna göre yamuk takmış olacağınızı sanmıyorum. Ancak onu da kontrol edin. Gerekirse kaldırıp yeniden takın. Tabi bu süreçte ekran kartını çıkartmış olmanız gerek.
Tamamdır. Teşekkür ederim.Hayır herhangi bir zarar vermez. Yalnızca anakartı kaydırmayın. Kaldırarak yerini değiştirin.
Hayır, monitörüm daha gelmedi o yüzden evde görüntü alabileceğim bir şey yok şu anlık.Ekran kartının arka braketi sanki öne doğru eğik gibi duruyor. Normalde HDMI girişi daha belirgin görünmesi gerekir. Ekran kartından bu halde hiç görüntü aldın mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.