Anakart nasıl sıfırlanır?

Daha fazla  
BIOS'u sıfırlamam gerekiyor. BIOS ayarlarını kurcalamadan önce exper'in bu modelindeki anakart modeline baktım. A320 adlı bir anakart kullanıyor. Anakart resetlemeyi nasıl yapabilirim? Tekrar tekrar açarak bilgisayara zarar vermek istemiyorum. Monitöre sinyal gitmiyor. Ama bilgisayarın anakart ışığı yanıyor ve RGB ekipmanlarımın da ışıklar bilgisayarı açınca yanıyor. Bir de ana kartın kendini resetlemesi durumunda bilgisayara ne olur? Format atılmış gibi mi olur? BIOS pilini aç kapa yaptırsam anakart resetlemekle aynı şeye mi denk gelir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bilgisayarın içini açmadan ve bilgisayarın kenlisini de açmadan sıfırlamak mümkünmü peki?

Bilgisayarın içini açmadan ve bilgisayarın kenlisini de açmadan sıfırlamak mümkünmü peki?
Bilgisayarı açmadan kastın kasayı sökmeden olarak anlıyorum bu şekilde bilgisayarın biosuna girip ayarları resetleyebilirsin.
Bilgisayarı açmadan kastın kasayı sökmeden olarak anlıyorum bu şekilde bilgisayarın biosuna girip ayarları resetleyebilirsin.
Hem bilgisayar kapalı olsun hem sökmeden diyorsan mümkün değil.

Hem bilgisayar kapalı olsun hem sökmeden diyorsan mümkün değil.

Peki bu işlemi teknik servis yapar mı?
Ne desem bios pilini aç kapa yaparlar?
Yanlış bir şey diyip garanti dışı kalmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…