Anakart O.C Desteği Olup Olmadığını Anlama

Ultra

Hectopat
Daha fazla  
Anakartın işlemciye overclock yapmaya imkan verip vermediğini nereden anlayabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sağolun teşekkürler.

Alakasız olacak ama kafamda bir soru daha var da sormak istiyorum;
MSI gtx960 ve i5 4690k overclocklu halde kullanarak renderı hızlı bir şekilde alabilme ihtimalim var mı ? Eğer yoksa 800 TL civarında önerebileceğiniz bir ekran kartı var mı ?

Çok sağolun teşekkürler.

Alakasız olacak ama kafamda bir soru daha var da sormak istiyorum;
MSI gtx960 ve i5 4690k overclocklu halde kullanarak renderı hızlı bir şekilde alabilme ihtimalim var mı ? Eğer yoksa 800 TL civarında önerebileceğiniz bir ekran kartı var mı ?
Dostum yeni mimari filan ama GTX 960 gibi bi karta o kadar para vermeye içim el vermiyor, yerinde olsam bu kartı alırdım;
Msi R9 280X Gaming 3G Gddr3 3Gb 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Bir yerden gtx960 render da çok iyi diye duymuştum o yüzden onu düşünüyordum ama aklımda r9 serisi vardı kararsız kalmıştım açıkçası. Belki bütçemi biraz arttırabilirsem r9 290 düşünebilirim nasıl olur sizce ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı