Anakart önerisi

Öncelikle herkese merhaba. 7500F işlemci ve 7700XT ekran kartlı sistem almak istiyorum. Lakin ya RAM'leri 32 yapıp, anakartı a seviyesi kullanacağım ya da RAM'i tek slot 16 yapıp, b seviyesi anakart kullanacağım. Aradaki 1000 TL farka değer mi? Ve kartlar arasındaki fark nelerdir? Bu konuları cevaplarsanız çok sevinirim.

Cevabın için teşekkür ederim. Fakat 1x16 RAM'ın performans düşüklüğüne sebep olduğunu duydum.

Tam olarak fark nedir hocam?

Hocam neredeyse fark yok sadece A620M h daha yeni bir kart.

RAM konusuna gelirsek tek RAM takarsanız anakart stabil çalışır tam performansını veremez 2 RAM takarsanız devreler tamamlanır tam performansını verir gibi düşünün.

Toplam bütçe nedir?
240mm sıvı sogutucu dahil, 35 38 arası hocam

Hocam neredeyse fark yok sadece A620M h daha yeni bir kart.

RAM konusuna gelirsek tek RAM takarsanız anakart stabil çalışır tam performansını veremez 2 RAM takarsanız devreler tamamlanır tam performansını verir gibi düşünün.
Çoğu kişi B al diyor da, sebebini soruyorum kimse yanıtlamıyor. Sadece b al deniyor. Fakat bir fark yoksa a almak daha mantıklı sanırım.

Çoğu kişi B al diyor da, sebebini soruyorum kimse yanıtlamıyor. Sadece b al deniyor. Fakat bir fark yoksa a almak daha mantıklı sanırım.
Özelleştirme ile 36 küsür oluyor sıvı soğutucuya gerek yok.

B serisi alırsan amiral seviyede ki işlemcileri kullanabilirsin. A serisine yüksek işlemci alırsan Mosfet ve vrmler ısınacak gerçek performansını veremeyecek en büyük sebeplerindendir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı