Zararınızı alabiliyorsunuz. Yetkili servis tarafından düşük veya yüksek akım kaynaklı bozulduğu hakkında bir belge alıp 30 gün içerisinde BEDAŞ'tan talep ediyorsunuz. Telefonla arayıp sorabilirsiniz istiyorsanız ALO 186 ben telefondan öğrendim. Güç kaynağım Gigabyte GP-P750GM 750W 80+ Gold'du kalitesiz bir şey değildi. Bilgisayarcıyla konuştum yarın götürüp oradaki bilgisayarla test edeceğiz sonucunu yarın yazarım. Teşekkürler herkese
Bilgisayarı test ettim. Gelen akımdan dolayı sadece güç kaynağım yanmış. Güç kaynağı akımı kendi içinde tutup kendini patlatmış ve ana karta ve diğer bileşenlere herhangi bir zarar gelmemiş.
Bilgisayarı test etmek için HEPSİBURADA'dan aldığım Gigabyte Aorus 750 watt 80+ Gold güç kaynağı bozuk çıktı o beni yanılttı ana kartın da yandığını düşünmüştüm. Patlayan güç kaynağının garantisi var yeni aldığım güç kaynağını da geri iade edeceğim Hepsiburada psikolojimi bozdu sistemim komple bozuldu zannediyordum. Sonuç olarak hiçbir zarara girmeden halletmiş oldum.