Anakart pinleri eğik mi?

jitterclickyt

Picopat
Daha fazla  
MSI B650M anakart kullanıyorum. Daha önce işlemcim fazla ısındığı için bilgisayarımı tamirciye götürdüm, kontrol etti ve herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Ancak dün aynı sorun tekrar etti. Bunun üzerine işlemciyi söküp kontrol ettim ve bir pinin eğilip eğilmediğinden emin olamadım. Parmağımla kontrol ettiğimde tırtıklı gibi duruyor, sanki hafifçe havaya kalkmış gibi.
Buna rağmen işlemciyi tekrar taktığımda sistem sorunsuz çalıştı. Sizce bu şekilde kullanmaya devam etmek bir sorun yaratır mı? Yoksa garantiye göndermem mi daha mantıklı olur?

WhatsApp Görsel 2025-03-29 saat 15.38.46_e97c86dc.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek bir pin yukarı kalkmış gibi duruyor orta sırada onun dışında ben bir sorun göremedim doğrusu.
Evet, ben de sadece o pinin farklı durduğunu fark ettim. Şu an sistem sorunsuz çalışıyor ama ileride bir sorun yaratır mı emin değilim. Eğer riskliyse garantiye göndermeyi düşünüyorum. Sence bu şekilde kullanmaya devam etmek bir problem yaratır mı?

Garantinin kapsayacağını pek düşünmüyorum maalesef. Eğer çok sök tak yapmazsanız tek bir pinden sorun olacağını sanmıyorum doğrusu. Bu pinlerin alternatifli olduğunu okumuştum yıllar önce bir dergide ancak ne denli doğrudur emin değilim maalesef.

İç kısımdan bir pin yamulmuş yüksek ihtimal sistemi zorladımı mavi ekran yer

Technopat Haberler

Geri
Yukarı