Anakart pinlerine macun geldi

Bana troll gibi geldi ama eğer doğruysa YouTube'da bu şekilde çalışan pc videoları izledim.

Geçmiş olsun. Babanıza durumu izah edin amcanıza söylesin yenisini alsınlar bir de mümkünse meydan dayağı atın hak etmiş.

Sistem AMD ise işin kolay, pinler anakart üzerinde değil en azından. Intel olsa vay haline derdim. Macun ne kadar döküldü fotoğraf atma şansın var mı? İzop alkol ile kolayca temizlenebilir, dert edilecek bir şey değil çok. Macun çok gelmeyip delikleri kapatmadiysa soketin üstündeki macunu silip o şekilde de kullanabilirsin, bu şekilde kullanan çok var sistemi. Ancak dediğim gibi fotoğraf lazım.

Anakart ve işlemci model nedir?

Amd sistem hocam pinler işlemcinin üstündeydi yarın müsait olursam fotograf atarım işlemcinin üzerindeki pinlerde macun dolu. İşlemciyi nasıl temizleyeceğim anakartı en azından yıkayıp iyice kurutarak temizleyebilirdim ama işlemci ne olacak.

İşlemciyi alkole temizleyebilirsiniz veya da en kötü onu da anakartla beraber atın suya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…