Anakart pinlerine macun geldi

Sistem AMD ise işin kolay, pinler anakart üzerinde değil en azından. Intel olsa vay haline derdim. Macun ne kadar döküldü fotoğraf atma şansın var mı? İzop alkol ile kolayca temizlenebilir, dert edilecek bir şey değil çok. Macun çok gelmeyip delikleri kapatmadiysa soketin üstündeki macunu silip o şekilde de kullanabilirsin, bu şekilde kullanan çok var sistemi. Ancak dediğim gibi fotoğraf lazım.

Herkese selam toplama PC almiştim kendim monte edecektim ve kurulum için size danışacaktım. Sistem eve kargoyla gelmişti bende çarşıdaydım haberim yoktu o sırada kuzenim evdeydi. Parçalar gelir gelmez kuzenim poşetleri açıp monte etmeye çalışmış ve termal macunu anakartın soketine dökmüş işlemci ve anakart temizlenmeyecek halde. Kuzenimde yanlış döktüğünü fark edip evden kaçtı telefonunuda açmıyor ne yapacağım ben? Stresten sivilcem çıktı.

Anakart ve işlemci model nedir?

Sistem AMD ise işin kolay, pinler anakart üzerinde değil en azından. Intel olsa vay haline derdim. Macun ne kadar döküldü fotoğraf atma şansın var mı? İzop alkol ile kolayca temizlenebilir, dert edilecek bir şey değil çok. Macun çok gelmeyip delikleri kapatmadiysa soketin üstündeki macunu silip o şekilde de kullanabilirsin, bu şekilde kullanan çok var sistemi. Ancak dediğim gibi fotoğraf lazım.
Amd sistem hocam pinler işlemcinin üstündeydi yarın müsait olursam fotograf atarım işlemcinin üzerindeki pinlerde macun dolu. İşlemciyi nasıl temizleyeceğim anakartı en azından yıkayıp iyice kurutarak temizleyebilirdim ama işlemci ne olacak.

AMD sistem hocam pinler işlemcinin üstündeydi yarın müsait olursam fotograf atarım işlemcinin üzerindeki pinlerde macun dolu. İşlemciyi nasıl temizleyeceğim anakartı en azından yıkayıp iyice kurutarak temizleyebilirdim ama işlemci ne olacak.

İşlemciyi alkole temizleyebilirsiniz veya da en kötü onu da anakartla beraber atın suya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı