Samet Karakurt Decapat Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 29 4 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar anakartımdaki 1. RAM slotuna voltaj gitmiyor. BIOS'a girdim, baktım, a blok - gösteriyor. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2020
Arkadaşlar anakartımdaki 1. RAM slotuna voltaj gitmiyor. BIOS'a girdim, baktım, a blok - gösteriyor. Yardımcı olur musunuz?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 4 Mayıs 2020 #2 Voltaj gitmediğini nasıl öğrendiniz? Voltaj gitmiyorsa yapacak çok bir şey yok. VRM'leri kontrol edin. Artı 0 Eksi
Voltaj gitmediğini nasıl öğrendiniz? Voltaj gitmiyorsa yapacak çok bir şey yok. VRM'leri kontrol edin.
Tk28* Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 880 Çözümler 2 Yer Giresun / Görele Daha fazla Sistem Özellikleri 2200G / A320M / 16 GB / VEGA 8 APU Cinsiyet Erkek Meslek Serbest 4 Mayıs 2020 #3 Slot pert olmuş olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Samet Karakurt Decapat Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 29 4 Mayıs 2020 #4 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Voltaj gitmediğini nasıl öğrendiniz? Voltaj gitmiyorsa yapacak çok bir şey yok. VRM'leri kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Kullandığım RAM'ı takınca PC'ye ekran gelmiyor reset atıyor, diğer slota takınca geliyor. BIOS'tan bakayim dedim a Channel'de - (eksi) gösteriyor b Channel'a 10 voltaj civarı gidiyor. Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Voltaj gitmediğini nasıl öğrendiniz? Voltaj gitmiyorsa yapacak çok bir şey yok. VRM'leri kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Kullandığım RAM'ı takınca PC'ye ekran gelmiyor reset atıyor, diğer slota takınca geliyor. BIOS'tan bakayim dedim a Channel'de - (eksi) gösteriyor b Channel'a 10 voltaj civarı gidiyor.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 4 Mayıs 2020 #5 Orayı kullanmak zorunda değilseniz kullanmayın derim. Belki anakarta bile sorun çıkartabilir. Evde yapılabilinecek işlerden biri değil herhalde bu. Artı 0 Eksi
Orayı kullanmak zorunda değilseniz kullanmayın derim. Belki anakarta bile sorun çıkartabilir. Evde yapılabilinecek işlerden biri değil herhalde bu.