gamermehmet Hectopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #21 Kimse görmüyor mu beni.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 7 Haziran 2020 #22 gamermehmet dedi: Hayır hatanız var 1333MHz SD RAM diyor yani laptop RAM'i. Genişletmek için tıkla... Tamam bellek yolu SDRAM olarak gösterilmiş zaten.
gamermehmet dedi: Hayır hatanız var 1333MHz SD RAM diyor yani laptop RAM'i. Genişletmek için tıkla... Tamam bellek yolu SDRAM olarak gösterilmiş zaten.
M mahmut d Hectopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 80 7 Haziran 2020 #23 gamermehmet dedi: Kimse görmüyor mu beni. Genişletmek için tıkla... Dostum ben pek anlamam o yüzden konu açtım. Fakat şu anki masaüstü yani.
gamermehmet dedi: Kimse görmüyor mu beni. Genişletmek için tıkla... Dostum ben pek anlamam o yüzden konu açtım. Fakat şu anki masaüstü yani.
gamermehmet Hectopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #24 mahmut d dedi: Çok teşekkürler dostum. Tek slottan 8 GB çalışır mı? Kafamdaki soru buydu şu an mevcut RAM'imi de öyle kullanıyorum fakat 2gbx2 olunca yetersiz bayağı. Hayır dostum masaüstü RAM'i şu an mevcuttakide zaten. Genişletmek için tıkla... Şu an 1333 mü kullanıyorsunuz. Staj Yapan Donanımcı dedi: Tamam bellek yolu SDRAM olarak gösterilmiş zaten. Genişletmek için tıkla... Kardeşim PC masaüstü.O SD ram dediği mesela mini PC ler oluyo ya onlara takıyorlar o Rami.
mahmut d dedi: Çok teşekkürler dostum. Tek slottan 8 GB çalışır mı? Kafamdaki soru buydu şu an mevcut RAM'imi de öyle kullanıyorum fakat 2gbx2 olunca yetersiz bayağı. Hayır dostum masaüstü RAM'i şu an mevcuttakide zaten. Genişletmek için tıkla... Şu an 1333 mü kullanıyorsunuz. Staj Yapan Donanımcı dedi: Tamam bellek yolu SDRAM olarak gösterilmiş zaten. Genişletmek için tıkla... Kardeşim PC masaüstü.O SD ram dediği mesela mini PC ler oluyo ya onlara takıyorlar o Rami.
M mahmut d Hectopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 80 7 Haziran 2020 #25 gamermehmet dedi: Şu an 1333 mü kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet dostum ayrıntılı resim de atabilirim.
gamermehmet dedi: Şu an 1333 mü kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet dostum ayrıntılı resim de atabilirim.
gamermehmet Hectopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #26 mahmut d dedi: Evet dostum ayrıntılı resim de atabilirim. Genişletmek için tıkla... Dostum PC de 1333 takılı olabilir ama kullandığınızı göstermez. mahmut d dedi: Evet dostum ayrıntılı resim de atabilirim. Genişletmek için tıkla... Cpu-z indirip Memory kısmından ekran görüntüsü atabilir misiniz?
mahmut d dedi: Evet dostum ayrıntılı resim de atabilirim. Genişletmek için tıkla... Dostum PC de 1333 takılı olabilir ama kullandığınızı göstermez. mahmut d dedi: Evet dostum ayrıntılı resim de atabilirim. Genişletmek için tıkla... Cpu-z indirip Memory kısmından ekran görüntüsü atabilir misiniz?
M mahmut d Hectopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 80 7 Haziran 2020 #27 gamermehmet dedi: Dostum PC'de 1333 takılı olabilir ama kullandığınızı göstermez. Genişletmek için tıkla... Buyur dostum böyle yazıyor. Dosya Ekleri anakart3.png 30,6 KB · Görüntüleme: 41
gamermehmet dedi: Dostum PC'de 1333 takılı olabilir ama kullandığınızı göstermez. Genişletmek için tıkla... Buyur dostum böyle yazıyor.
gamermehmet Hectopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #28 mahmut d dedi: Çalışır değil mi dostum? 1 Adet RAM slotum arızalı. O yüzden böyle bir soru sordum arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman 2 adet 4 gb 1 adet 8 GB takın. mahmut d dedi: Buyur dostum böyle yazıyor. Genişletmek için tıkla... Uğraştırıyorum ama cpu-z dan atarmısınız.
mahmut d dedi: Çalışır değil mi dostum? 1 Adet RAM slotum arızalı. O yüzden böyle bir soru sordum arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman 2 adet 4 gb 1 adet 8 GB takın. mahmut d dedi: Buyur dostum böyle yazıyor. Genişletmek için tıkla... Uğraştırıyorum ama cpu-z dan atarmısınız.
M mahmut d Hectopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 80 7 Haziran 2020 #29 gamermehmet dedi: Anladım o zaman 2 adet 4 GB 1 adet 8 GB takın. Genişletmek için tıkla... O şekilde fiyat biraz daha artıyor o yüzden böyle açtım dostum.
gamermehmet dedi: Anladım o zaman 2 adet 4 GB 1 adet 8 GB takın. Genişletmek için tıkla... O şekilde fiyat biraz daha artıyor o yüzden böyle açtım dostum.
gamermehmet Hectopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #30 mahmut d dedi: O şekilde fiyat biraz daha artıyor o yüzden böyle açtım dostum. Genişletmek için tıkla... Tamam yapacak birşey yok 2x8 olur ama
mahmut d dedi: O şekilde fiyat biraz daha artıyor o yüzden böyle açtım dostum. Genişletmek için tıkla... Tamam yapacak birşey yok 2x8 olur ama