Serhat_0612
Hectopat
Daha fazla
Merhaba,
Sistemimdemiki parçaları değiştirmek istiyorum.
MSI B450A Pro Max 3200MHz DDR4 M.2
R5 5600G ( zamanında dahili ekran kartı kullanıyordum sadece)
RX6600 8 GB
Corsair 1x16 GB 3000MHz RAM
Hadron 650W PSU(zorunda olduğum için aldım)
Kingston A2000 256 GB M.2 SSD
1TB SSD (bayağı bir süredir bu SSD'yi kullanıyorum)
Dell V3223D 2K IPS monitör
Ben grafik tasarımcıyım. Sistemi kullanım amacı video montaj ya da post tasarımı oluyor.
Ama genellikle de boş zamanında yüksek kalite oyun oynuyorum. Bu sistemde performansı yükseltmek için şimdilik anakart işlemci ve RAM'i yükseltmeyi düşünüyorum. Ya da değişmesi gereken başka bir şey var mı?
İlerleyen süreçlerde güzel bir ekran kartı almayı düşünüyorum.
En az 3600 MHz RAM üstü olsa güzel olur.
Çift M.2 destekli 4000MHz ramdestekli bir anakart (ileriye dönelik olmasını istediğim için çift M.2 ve 4000MHz üstü RAM DDR4-5)
İşlemciyi de size bırakıyorum fakat çok pahalı olmasını istemiyorum. (10-13K civarı gibi fiyatı olmasın)
İlerleyen süreçte ekran kartını değiştireceğim.
Bütçem belli değil düşük bir şey ya da çok yüksek bir fiyat istemiyorum. Şimdiki sistemimden çok daha iyi bir performans istiyorum.
Önerilerinizi can kulağıyla dinliyorum.
Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sistemimdemiki parçaları değiştirmek istiyorum.
MSI B450A Pro Max 3200MHz DDR4 M.2
R5 5600G ( zamanında dahili ekran kartı kullanıyordum sadece)
RX6600 8 GB
Corsair 1x16 GB 3000MHz RAM
Hadron 650W PSU(zorunda olduğum için aldım)
Kingston A2000 256 GB M.2 SSD
1TB SSD (bayağı bir süredir bu SSD'yi kullanıyorum)
Dell V3223D 2K IPS monitör
Ben grafik tasarımcıyım. Sistemi kullanım amacı video montaj ya da post tasarımı oluyor.
Ama genellikle de boş zamanında yüksek kalite oyun oynuyorum. Bu sistemde performansı yükseltmek için şimdilik anakart işlemci ve RAM'i yükseltmeyi düşünüyorum. Ya da değişmesi gereken başka bir şey var mı?
İlerleyen süreçlerde güzel bir ekran kartı almayı düşünüyorum.
En az 3600 MHz RAM üstü olsa güzel olur.
Çift M.2 destekli 4000MHz ramdestekli bir anakart (ileriye dönelik olmasını istediğim için çift M.2 ve 4000MHz üstü RAM DDR4-5)
İşlemciyi de size bırakıyorum fakat çok pahalı olmasını istemiyorum. (10-13K civarı gibi fiyatı olmasın)
İlerleyen süreçte ekran kartını değiştireceğim.
Bütçem belli değil düşük bir şey ya da çok yüksek bir fiyat istemiyorum. Şimdiki sistemimden çok daha iyi bir performans istiyorum.
Önerilerinizi can kulağıyla dinliyorum.
Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.