Anakart RGB LED Çıkışına RGB Fan Bağlamak

Merhaba arkadaşlar GIGABYTE B450 Anakart'tım var. Ve üzerinde 4 pinli RGB Fusion LED çıkışı var. Aslında ben buraya RGB şerit LED bağlayacaktım ama kararım değişti ve Akasa'nın RGB çoklayıcısını alıp 3 tane RGB fan ve şerit LED bağlamak istiyorum. Şerit LED için sorun değilde peki fanlar için sorun olur mu?
Yani sistem fan portuna değil de kasa fanlarını RGB çıkışına bağlayabilir miyim?
Ya da bu fanlar da bir tane fanın gücü için ayrı LED'i için ayrı kablo mu bulunuyor?

Merhaba arkadaşlar GIGABYTE B450 Anakart'tım var. Ve üzerinde 4 pinli RGB Fusion LED çıkışı var. Aslında ben buraya RGB şerit LED bağlayacaktım ama kararım değişti ve Akasa'nın RGB çoklayıcısını alıp 3 tane RGB fan ve şerit LED bağlamak istiyorum. Şerit LED için sorun değilde peki fanlar için sorun olur mu?
Yani sistem fan portuna değil de kasa fanlarını RGB çıkışına bağlayabilir miyim?
Ya da bu fanlar da bir tane fanın gücü için ayrı LED'i için ayrı kablo mu bulunuyor?
Bildiğim Kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyım. Fanların çalışması için ayrı giriş oluyo anakartta rgbler için ayrı giriş. Rgb fanlarla ledleri bağlaya bilirmisin ama pek bilmiyorum onu eğer anakartında 2 tane rgb girişi varsa birine fanların rgb sini diğerine led stripi takabilirsin ama.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı