Anakart seri numarası değiştirme

  • Konuyu başlatan Celas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 12B
ASUS TUF Gaming B450M-PRO anakart kullanıyorum. Bilgisayarımı yeni aldım. Hesabımı girer girmez hesabım kalıcı ban yedi. Bunun sorununu çözmek için birçok şey araştırdım. Anakart seri numarası değiştirmem gerektiğini söylediler. Bunun için birçok program vardı denedim olmadı. Sonra manuel olarak değiştirmek için bir kişi bir sayfada konu açtı ve o sayfada Boot menüsünden birkaç komut girerek anakart seri numarasını değiştirmeye çalıştım. Boot ekranında done deyip değişti yazıyor ancak Windows açtığımda sorguluyorum. Değişmiyor. Bir şey engelliyor ama ne çözemedim.
 
Valorant garip bir şekilde basit veya ücretsiz Spoofer'ların yaptığı anakart seri numarası değiştirme işlemini kabul etmiyor ve HWID yasaklaman devam ediyor. Piyasadaki en ucuz spoofer da şu an 35$ diye biliyorum.

Biz internetten bir spoofer bulduk CMD'den falan kendin yapıyorsun kodlarını 8 9 aydır HWID yemedik ve ücretsiz.
 
Yalan söyleme ya kardeşim.

Amidewin deneyebilirsin.
ASUS TUF Gaming B450M-PRO anakart kullanıyorum. Bilgisayarımı yeni aldım. Hesabımı girer girmez hesabım kalıcı ban yedi. Bunun sorununu çözmek için birçok şey araştırdım. Anakart seri numarası değiştirmem gerektiğini söylediler. Bunun için birçok program vardı denedim olmadı. Sonra manuel olarak değiştirmek için bir kişi bir sayfada konu açtı ve o sayfada boot menüsünden birkaç komut girerek anakart seri numarasını değiştirmeye çalıştım. Boot ekranında done deyip değişti yazıyor ancak Windows açtığımda sorguluyorum. Değişmiyor. Bir şey engelliyor ama ne çözemedim.

IP ban yemişsin, modemini resetle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı