[/QUOTE]İlk servis maceram 2012'de başlayan birisi olarak zamana kadar Yazıcıoğlu dahil çok bilgisayar tamircisi gördüm. Hepsi yapacak diye bir şey yok ancak parça çalabilirler. Ben istediğim gibi parça çalmayan, bilgili bir servis buldum. 7 senede ancak ulaştım.![]()
Anakart şuan boşta sistemde farklı kart var o kart arızalı sistemden söküldü aynı sorun vardı, bunu yaptıracağım o yüzden sordum sormaktan zarar gelmez bence.Yapamaz.İşi iyi bilenlere yardıma danışmak en iyisi olur sizin için.
BIOS'da bir problem olabilir.. Anakartının kitapçığında BIOS resetlenen jumperler vardır onları birleştirip 10-15 saniye bekle, jumperleri eski pozisyona getirip sistemi tekrar açmayı dene bakalım.
Kırılır bide ben güvenemem Kocaeli de yaşıyorum burada biyer bulmam gerekReklam gibi olacak ama ben uygun tamir yapan yeri verebilirim. Donanım Haber Forum'da bulmuştum kendisini. Muğla'da yeri. Ekran kartımı kargoyla göndermiştim.
rica etsem yeri verebilirmisiniz ?Reklam gibi olacak ama ben uygun tamir yapan yeri verebilirim. Donanım Haber Forum'da bulmuştum kendisini. Muğla'da yeri. Ekran kartımı kargoyla göndermiştim.
Tabii ki, Donanım Haber Forum'da marins adlı kullanıcı.rica etsem yeri verebilirmisiniz ?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.