Anakart üzerinde siyah nokta

İnternette birinde 4 saat sürmüştü hocam.Yine hızlı bitmiş benim sistemde.Hocam ne zamandır uğraştığım kernel power 41-63 (ekran kararması cpu led sistem boşta iken oluyordu) sorunundan dolayı da ramlerden süphelendiğim için bu testi yapmıştım.Sanıyorumki bu sorun prizden kaynaklıydı.Şu an başka prizdeyim.Sorunla karşılaşmadım.Topraklama hatalı prizlerde saçma bir şekilde bilgisayar böyle bir şey yapabiliyormuş.Oysa ki aldığım prizde akım korumalıydı.Çok pahalı değildi ama.Bu memtest86 da bi takım yaşanan her zaman olmasada ram ile ilgil olabilen arızalar sonucu oluşan sorunlar ile ilgili testler için C tuşu ile başka testlermi ne oluyormuş,o kafamı karıstırdı hocam biraz.Sizce bu 3 saatlik test sonucunda ramde arıza olmadığına emin olabilir miyim?
Emin olabilirsin. İçin rahat etmiyorsa bunu dene.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Emin olabilirsin. İçin rahat etmiyorsa bunu dene.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows bellek testini çoktan yaptım hocam🙂Ramler sorunsuz diyebilirim.Thaiphon la baktım Samsung B-Die 20Nm bellekler var.İşte bu çok iyi oldu😄🤗

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı