Çözüldü Anakart üzerindeki bir parçanın ismi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ctrlshift

Kilopat
Makaleler
1
Elimde çok eski bir bilgisayar vardı, söktüm anakartını çıkardım. Öğrenmek için parçalarını inceliyorum.

IMG_20200716_004208.jpg

Şunun üzerinde bir şey yazmadığı için araştıramadım. Nedir bu parça?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu laptop kaç model. Tahminim 2000 model falandır. 533 MHz bir işlemci. Ekran kartı herhalde 32 MB falan işte.

Hocam anakartın modeli nedir? Merak ettim de.
Yanlış anlamadıysam şu linktekinin aynısı hocam. Model deyince ne kadarını yazmak yeterli bilemedim. :p
Hocam bu laptop kaç model. Tahminim 2000 model falandır. 533 MHz bir işlemci. Ekran kartı herhalde 32 MB falan işte.
Doğrudur epey eski hocam uzun süredir açılmıyordu zaten. Compaq markaydı da modelini hatırlamıyorum maalesef.

Yanlış anlamadıysam şu linktekinin aynısı hocam. Model deyince ne kadarını yazmak yeterli bilemedim. :p.

Doğrudur epey eski hocam uzun süredir açılmıyordu zaten. Compaq markaydı da modelini hatırlamıyorum maalesef.

Evet hocam. 1.73 GHz, çekirdek hızı 533 MHz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı