Anakart Üzerindeki USB Portuna Fazla Güç

yasingunaydin

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Bilimci
Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Konu başlığını yazmakta çok zorluk çektim umarım hatalı bir yazım yapmadım.

Sorunuma gelecek olursak ; ben Galaxy S3 cihazımı USB aracılığıyla masaüstü bilgisayarıma bağlayıp, mobil internetimi bilgisayarda kullanıyorum (Belli nedenlerden dolayı eve internet bağlatamıyoruz :() Malum telefondan mobil veriyi açıyorum. Telefonu bilgisayara anakart üzerindeki USB portlarıyla bağlıyorum. Sıkıntı yok bağlantı hazır. Ancak zaman geçtikçe telefonumun şarjı azalıyor mobil veriyi kullandığım için. Yani USB ile bağlı olduğu halde şarjım tükeniyor. Tekrar çıkarıp şarj etmek zorunda kalıyorum. Acaba USB portlarına yeterli güç mü gitmiyor ya da şöyle diyeyim bu portlara daha fazla gücü nasıl verebilirim?

Sorunu yanlış algılamıșsam lütfen düzeltin. Sorunumu halletmem için neler yapmalıyım. Şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı