Anakart üzerinden ARGB fan renk nasıl değiştirilir?

the.odysseia

Centipat
Daha fazla  
Eski kasamdan memnun olmadığım için değiştirip MSI MAG Forge M100R aldım, fanların bağlantısını ARGB ve CHA_FAN girişine bağladım ancak Armoury Crate de fanların rengini ve hızını ayarlayamıyorum. Anakartım ASUS Prime A620M-K. Fan hızı BIOS'tan ve ARGB kasanın düğmesinden değişebiliyor yazılımdan nasıl kontrol edebilirim?

Bildiğim kadarıyla kasanın RGB kontrol desteği sunması gerekli. Bende aynı kasayı kullanıyorum ama kontrolcüsü yok diye biliyorum sadece açılıp kapanabiliyor LED'ler.

Bildiğim kadarıyla kasanın RGB kontrol desteği sunması gerekli. Bende aynı kasayı kullanıyorum ama kontrolcüsü yok diye biliyorum sadece açılıp kapanabiliyor LED'ler.

Hocam M100a ve M100R olarak 2 model var aynı kasadan, M100a kontrolcü içermiyor ve RGB fanla geliyor, M100R 4 ARGB fan ve kontolcüsü ile geliyor kasa üzerindeki tuşlardan hazır profiller arasına geçiş yapabiliyorum ama yazılımdan kontrol edebilsem daha güzel olur.

Ben modelleri karıştırmışım hocam kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…