Çözüldü ARGB desteği olmayan anakartta ARGB fan nasıl takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MotiXXxx

Decapat
Daha fazla  
Anakartimin linkini atsam siz daha iyi anlarsiniz bir bakar misiniz ben bulamadım 3 pin girecek şekilde 5V yazan bir giriş göremedim.

Ve senin attığın çık pahalı şu işimi görür mü?

Giriş seviye anakartlarda olmaz genellikle, sizin anakartta da bulunmuyor. Ayrı bir kontrolcü almalısınız. Attığım linktekini alırsanız eğer fan hızı ve renklerini kontrol edebilirsiniz.

Tabii işlemci için kullanacağınızdan sadece renkleri kontrol edeceksiniz. Fan hızını anakart kontrol edecek. Olurda ileride 3 portlu ARGB kasa fanı alırsanız onun için söyledim.

Ve senin attığın çık pahalı şu işimi görür mü?

Hayir görmez o sadece normal fanın dönmesine yarar. Kasadaki fan hızı portunu çoklama amacıyla kullanılır.

Giriş seviye anakartlarda olmaz genellikle, sizin anakartta da bulunmuyor. Ayrı bir kontrolcü almalısınız. Attığım linktekini alırsanız eğer fan hızı ve renklerini kontrol edebilirsiniz.

Tabii işlemci için kullanacağınızdan sadece renkleri kontrol edeceksiniz. Fan hızını anakart kontrol edecek. Olurda ileride 3 portlu ARGB kasa fanı alırsanız onun için söyledim.

Hayir görmez o sadece normal fanın dönmesine yarar. Kasadaki fan hızı portunu çoklama amacıyla kullanılır.

Buna detaylı bakar misin sen evet görür ARGB çalışır dersen satın alacağım lütfen.

Buna detaylı bakar misin sen evet görür ARGB çalışır dersen satın alacağım lütfen.

Kağıt üstünde mantiken çalışması gerekiyor. Markası olmadığından kalitesi hakkında yorum yapamam yani alırsın birkaç ay sonra bozulabilir de sağlam kalabilir de. Ama şu an görünürde bir sorun yok çalışır.

Kağıt üstünde mantiken çalışması gerekiyor. Markası olmadığından kalitesi hakkında yorum yapamam yani alırsın birkaç ay sonra bozulabilir de sağlam kalabilir de. Ama şu an görünürde bir sorun yok çalışır.

Hocam bir de konuyla alakasız ama yeni sistem dizdim ve ben sadece oyun olarak BF1 oynuyorum ve yüksek FPS almam gerekirken 90 100'ü geçmiyor FPS ve grafik ayarlarından kare sınırlama hızını ekran yenileme hızına sabit yaptığım zaman monitörüm 180 herz olmasına rağmen 60 herzde kalıyor ne yaptıysam çözemedim sistemime göre bence yüksek FPS almam lazım ama düşük FPS alıyorum acaba bana yardımcı olabilir misin? Oyun içinde MSI Afterburner açamıyorum galiba oyun hile olarak algılıyor ekrana yansıtmıyor yani işlemci ve ekran kartı değerlerini göremiyorum.

Sistemim i51440F.
ARC580 12 GB.
16 GB DDR5 RAM.
500 GB SSD.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı