Anakart Usb 3.0 Desteği

• Konuyu başlatan OceanWave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.215
Usb 2.0'ı usb 3.0 a dönüştüren bir aparat daha önce hiç görmemiştim. Doğru çalışsa bile randıman vereceğini inanmıyorum açıkcası. Benimde anakartta usb3.0 desteği var fakat kasada yok. :) Bende senin gibi üşeniyordum kasanın arkasına usb bağlamaya. Çözüm olarak usb3.0 uzatma kablosu aldım. Kasanın arkasına taktım klavyenin yanına kadar çektim. 1.5 metre nede olsa. Bence bu şekilde daha fazla performans alırsın.

Tamamdır bugün veya yarın gidip alacağım Vatan ' da satılıyor aynısı. Arkadan öne bir kablo uzanacak dimi ?
Aynen kardeşim. Benim aldığım kablonun uzunluğu 1.5 metre. Kasanın arkasından klavyenin yanına kadar çektim. Usb 3.0 hemen yanı başımda duruyor böylelikle. :)

Tamamdır. Alayım bakalım. :) Sonunda kurtuluyorum kasayı çekmekten. Teşekkürler. Darius tek atıyor mu bu arada ? ( Efsane şakayı yapmadan geçmem.) :D
Aynen kardeşim. Benim aldığım kablonun uzunluğu 1.5 metre. Kasanın arkasından klavyenin yanına kadar çektim. Usb 3.0 hemen yanı başımda duruyor böylelikle. :)

Tamamdır. Alayım bakalım. :) Sonunda kurtuluyorum kasayı çekmekten. Teşekkürler. Darius tek atıyor mu bu arada ? ( Efsane şakayı yapmadan geçmem.) :D
Darius can, gerisi heyecan. :D Westte çok sık banlanıyor ama fırsat buldukça alıyorum işte. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı