Eğer anakartta USB ile işlemci, RAM olmadan BIOS güncelleme tarzı özellikler varsa en fazla sadece bunun için çalışacağını düşünüyorum. Onun dışında USB bağlantılarına enerji muhtemelen gelir, ancak herhangi bir veri alış-verişi yaşanmaz.
Eğer anakartta USB ile işlemci, RAM olmadan BIOS güncelleme tarzı özellikler varsa en fazla sadece bunun için çalışacağını düşünüyorum. Onun dışında USB bağlantılarına enerji muhtemelen gelir, ancak herhangi bir veri alış-verişi yaşanmaz
Sensörün ışığı yanıyor mu? Benim bilgisayarımda bilgisayar açılırken farenin kırmızı sensör ışığı yanıyor ancak dekoratif ışığı anakart tepki verene kadar yanmıyordu. Anakarttan tepki alınana kadar farenin dekoratif ışıkları çalışmayabilir.
Sensörün ışığı yanıyor mu? Benim bilgisayarımda bilgisayar açılırken farenin kırmızı sensör ışığı yanıyor ancak dekoratif ışığı anakart tepki verene kadar yanmıyordu. Anakarttan tepki alınana kadar farenin dekoratif ışıkları çalışmayabilir.
Anakarttan anakarta değişiklik gösterebilir. İşlemci olmadan muhtemelen devre tamamlanmadığı için USB'lere güç gitmeyebilir. Ayrıca neden işlemcisiz ve RAM'siz şekilde anakart ile farenizin RGB ışıklarını çalıştırmaya çalışıyorsunuz?
Anakarttan anakarta değişiklik gösterebilir. İşlemci olmadan muhtemelen devre tamamlanmadığı için USB'lere güç gitmeyebilir. Ayrıca neden işlemcisiz ve RAM'siz şekilde anakart ile farenizin RGB ışıklarını çalıştırmaya çalışıyorsunuz?