Anakart ve işlemci önerisi

Gidip almayı duşunuyorum ama eğer ki gerçekten guvenılır bir yerse int. Alışverışı düşüneblirim

Ortalama bir bütçem var hatta PC bile buldum. Masaustu alacağım bu arada bana hem işlemci hem de anakart önerir mısınız? Isınma sorunu pek olmasın zaten sıvı sogutma ekleyecegım ama 7500F 7600 dusunuyordum cok sıcaklık yapıyor. Onerınız var mı?

Bütçe? Ve diğer sistem özellikleriniz ne?

Hocam öncelikle 1 TB olabilirse iyi olur 32 GB RAM olmasını dusunuyorum RTX 5060 Ti dusunuyorum ve bütçem 50000 civari anakart ve işlemci konusunda pek bir bilgiye sahıp değilim

Bütçe? Ve diğer sistem özellikleriniz ne?

Bana oyunları rahat oynatsın istiyorum mesela GTA 6 kaldırabılırse super olur çunku bu zamana kadar oyun oynayamadımda butun hıncımı isteğimi bu PC'den alacağım :)

Bu sistem nasıl mesela marka takıntılısı oldugum için 9070'lere bakmıyoeum NVIDIA Dusunuyoeum tabii ggtrden daha ucuza varsa 40 45 k bandında daha ıyı olur monıtor ve klavyede alacagım

Son düzenleme:
Hocam öncelikle 1 TB olabilirse iyi olur 32 GB RAM olmasını dusunuyorum RTX 5060 Ti dusunuyorum ve bütçem 50000 civari anakart ve işlemci konusunda pek bir bilgiye sahıp değilim

Bana oyunları rahat oynatsın istiyorum mesela GTA 6 kaldırabılırse super olur çunku bu zamana kadar oyun oynayamadımda butun hıncımı isteğimi bu PC'den alacağım :)

Bu sistem nasıl mesela marka takıntılısı oldugum için 9070'lere bakmıyoeum NVIDIA Dusunuyoeum tabii ggtrden daha ucuza varsa 40 45 k bandında daha ıyı olur monıtor ve klavyede alacagım
Amd alın kısıtlı bütçede.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı