Anakart ve monitör önerisi

Gege

Femtopat
Herkese iyi forumlar. Arkadaşlar PC topluyorum. Dolarin yukselmesiyle fiyatlar artti.
Elimdeki parcalar:
Ryzen 3100.
ASUS AREZ RX580 8 GB.
Corsair Spec Delta RGB kasa (650Watt 80 Plus)
Bu parcalar haricinde 1900 TL gibi bir butcem kaldi.
8 GB 3200 MHz 1 RAM alsam 1550-1600 bir butcem kalir.
Sizce bu kalan parada 900 TL'ye ASUS TUF B450M PLUS GAMING bir anakart yanina 700 liralik bir monitör mü alsam yoksa Gigabyte B450M S2H gibi ucuz bir anakart alip (550TL'ye yakin) 1000 liraya yakin bir monitör mü alsam? Görüslerinizi ve sizin varsa bu fiyata anakart monitör önerilerinizi bekliyorum. Aanakarti B450 cihpsetli monitörde en az 21 inc 75 Hz olmali. Önereceginiz anakartlarda RGB kontrolcu olsun lütfen kasamda RGB fanlar var.
(Gigabyte B450M S2H modelinde RGB header var mı varsa bilen arkadaş yazabilir mi kasadaki RGB fanlar için?)

(Gigabyte B450M S2H modelinde RGB header var mı varsa bilen arkadaş yazabilir mi kasadaki RGB fanlar için?) Bunda tek fan girişi var kasanda fan çoklayıcı varsa alabilirsin ama tavsiye etmiyorum ben.
Sizce bu kalan parada 900 TL'ye ASUS TUF B450M PLUS GAMING bir anakart yanina 700 liralik bir monitör bunu alman daha makul anakart önemli bir parça.

Gigabyte B450M S2Htaki header 7 renkte RGB sağlıyor. Yani böyle renkler arası yumuşak geçişler yok. Eğer kasanın kendi kontrolcüsü varsa ki var diye biliyorum onu kullanın. Eğer Bütçenizi arttırıp bu ikisini alamayacaksanız kaliteli bi anakart + 75 Hz monitör alabilirsiniz.

Bunlar işinizi görecektir.

Bunlar işinizi görecektir.

B450M S2H B450M A pro Maxa göre daha başarılı bir anakart.

Anakart 550 hocam 1000 liralik bi monitor öneriri misiniz cok kararsizim kb yin galiba cogunluk anakart+kaliteli monitor diyor sadece suanda 1 arkafas kaliteli anakart + monitor demis

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı