Anakart ve PSU seçimi nasıl neye göre olmalı?

2 adet

6200 TL. Monitörü dışarıdan al istersen. Anakartı B450 ve ekran kartını 1660 Super yapabilirsin kalan parayla. Sana bıraktım.

2 tane

6750 TL.

Ekran Görüntüsü (23).png

Lütfen buna bakınız. 1660 Super ekran kartı için 500W önermiyorum. Nihai sistem tavsiyem budur. İsterseniz monitörü ASUS yapın ama fiyat artar. Philips yeterli.

Bu sistem güzel gibi monitörü ASUS yapıp atar mısınız kaydedeceğim.
Toplayabileceğiniz en iyi sistem budur. 3500X işlemci, B450M V2 anakart, 3200 MHz 16 GB RAM, Samsung Evo 500 GB SSD, 1660 Super ekran kartı. Zalman kasa ve 600W PSU'su.

Şu an telefonuma geçtim. Bu sistemi toplanacağınız zaman görevliye ASUS monitörü söyleyin, o verir. Bu konu ve mesajlarım referansınız olsun, onlar halleder.

Toplayabileceğiniz en iyi sistem budur. 3500X işlemci, B450M V2 anakart, 3200 MHz 16 GB RAM, Samsung EVO 500 GB SSD, 1660 Super ekran kartı. Zalman kasa ve 600W PSU'su.

Şu an telefonuma geçtim. Bu sistemi toplanacağınız zaman görevliye ASUS monitörü söyleyin, o verir. Bu konu ve mesajlarım referansınız olsun, onlar halleder.

Fiyatını hakkeden bir sistemmi bu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı