Anakart ve RAM uyumu nasıl anlaşılır?

Atar misiniz linkini o daha mi iyidir.

3000MHz olanı daha pahalı, evet daha iyidir.

Peki bu modelin RGB'li olani var mı varsa onunda linkini atar misiniz size zahmet.

Peki bunu sipariş veriyorum teşekkür ederim.

Görsellik isterseniz var bence çok gerek yok, siz bilirsiniz.

Hmm RGB olmayanı alacağım gerek yok uyumlu olur diyorsunuz onu sipariş veriyorum.
Bu arada bu Crucial neden daha iyi Corsair daha bilindik marka değil mi bir de iki RAM'in de CL değeri aynı.

Hmm RGB olmayanı alacağım gerek yok uyumlu olur diyorsunuz onu sipariş veriyorum.
Bu arada bu Crucial neden daha iyi Corsair daha bilindik marka değil mi bir de iki RAM'in de CL değeri aynı.

Hocam her şey MHz değil maalesef. Önemli olan RAM'in çipi. Ballistix daha iyidir emin olabilirsiniz.

Peki teşekkür ederim kardeşim onu sipariş veriyorum eski RAM'im 8 GB Samsung 2400 MHz performans farkı olur mu 16 GB yapınca.

2400MHz hızında çalışır. İşlemi ve anakart zaten en fazla 2400MHz destekliyor. Dual Channel yapmış olursun ve bir tık performans artışı olur. İleride yeni sistem alacağım dediğin için 3200MHz önerdim ama şu haliyle dediğim gibi 2400MHz'de çalışır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı