Qwerty delisi
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, uyumlu anakartı ve varsa 16 GB RAM ile birlikte başlıktaki işlemcilerden almak istiyorum. Aldığım her parçanın bir yıl civarı garantisinin bulunmasını bekliyorum. Satın almayı sahibinden GET ile yapacağım, %10 payını dahil etmeden bir fiyat biçerseniz o miktarı ben öderim. Sahibinden üzerinden ilanınızı yayınlayıp konu altına link bırakırsanız yahut konu altından veya özel mesajdan benimle iletişime geçerseniz sevinirim.
%10 sahibinden payını dahil etmeden tavan fiyatım 1500 liradır. Fakat uzun süredir alım-satım yapmadığım için ikinci el fiyatlarını bilmiyorum. Daha önceden birkaç defa satış yapmış biri olarak ölücülükten hiç hoşlanmam, size de yapmayacağım! Eğer fiyat beklediğinizden düşükse şimdiden özür dilerim, niyetim kimseyi kırmak değil
%10 sahibinden payını dahil etmeden tavan fiyatım 1500 liradır. Fakat uzun süredir alım-satım yapmadığım için ikinci el fiyatlarını bilmiyorum. Daha önceden birkaç defa satış yapmış biri olarak ölücülükten hiç hoşlanmam, size de yapmayacağım! Eğer fiyat beklediğinizden düşükse şimdiden özür dilerim, niyetim kimseyi kırmak değil