Anakart VGA Led Yanıyor Ekran Gelmiyor

mehmet.bilen

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Muhasebe
2. el malzemeler ile (sadece işlemci ve ekran kartı 2. el) yeni bilgisayar topladım. Kurulumu tamamladım ancak ilk çalıştırma tuşuna bastığımda CPU PWR led yanıyordu. Sorunun CPU'yu besleyemediğim olduğunu anladım. Anakartta 8 pin besleme portu vardı. PSU da 4 pin. Pin çoğaltığıcı ile sorunu hallettim ama bu seferde VGA LED yanıyor ve ne yapacağımı anlayamıyorum.

Anakart: MSI A320M PRO VD/S
İşlemci: Ryzen 5 1600
Ekran Kartı: SAPPHIRE RX 480 (anakart portuda aynı hatayı veriyor.)
Güç Kaynağı : DARK 400 W
RAM: CORSAIR LPX 8 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayın Mikail Fidan

Monitör bağlantı kablosu başka bir bilgisayar (Laptop-Monitör) üzerinde sorunsuz çalışmaktadır. Ekran kartı için pin çoğaltıcı aldım. Durumu ekran kartı çalışır hale gelince tekrar izleyip konuya açıklama yapacağım. Bekleme süreci maximum 3 gün.

Saygılarımla.
Sorun çözüldü. Daha sonra aynı sorunu yaşayacak arkadaşlar için tavsiyem PWR Supply kablolarının anakart üzerine uygun pinleri varmı bakın. Eğer uygun pinler yoksa pin dönüştürücüler bu sorunu çözüyor. Konu kapanabilir.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı