Anakart vidalarını takmamak sorun yaratır mı?

Birkaç tane takman yeterli olur ama hepsini takmak her zaman daha iyi.
Şase ile ilgili falan bir sorun olmaz değil mi? Bir blogda öyle bir şey gördüm ama bilemiyorum. Sonuç olarak hepsini taktım. Bu arada SSD ve ekran kartı olmadan bilgisayarı çalıştırabilir miyim? Her şeyi tam anlamıyla doğru taktığımı anlamak amaçlı.

1 kez çalıştırmıştım sorun olmamıştır diye düşünüyorum. Şu an her şeyi taktım. Umarım olmamıştır.😔
Bir anda yanmaz da uzun kullanımda yanıyor fazla ısıdan. En azından 4 köşeyi yükseltmek lazım vida eksiği varsa.

Bu arada SSD ve ekran kartı olmadan bilgisayarı çalıştırabilir miyim? Her şeyi tam anlamıyla doğru taktığımı anlamak amaçlı.
İşlemciniz Onboard destekliyorsa evet , SSD olmadan da BİOS'a girebilirsiniz yani görüntü alabilirsiniz. İşlemciniz nedir ona göre söyliyim isterseniz Onboard mı değil mi diye.

İşlemciniz Onboard destekliyorsa evet , SSD olmadan da BİOS'a girebilirsiniz yani görüntü alabilirsiniz. İşlemciniz nedir ona göre söyliyim isterseniz Onboard mı değil mi diye.
R5 1600.
Bir anda yanmaz da uzun kullanımda yanıyor fazla ısıdan. En azından 4 köşeyi yükseltmek lazım vida eksiği varsa.
İçim rahat etmedi tüm her şeyi taktım eksik vida veya yükseltmesini takmadığım yok.

O işlemcide onboard yok. Görüntü alamazsın ekran kartı takmadan.
Bu arada bu konuda o kadar açıklamıştım. Takıldığınız yer olursa mutlaka sorun diye de eklemiştim. Keşke sorsaydınız. 🤔

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı