4 441242 Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 52 5 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar babamın topladığı PC'de anakart yamuk olduğunu fark ettim. Birader anakartı nasıl yamuk taktınız diye sormayın ben de bilmiyorum.
Arkadaşlar babamın topladığı PC'de anakart yamuk olduğunu fark ettim. Birader anakartı nasıl yamuk taktınız diye sormayın ben de bilmiyorum.
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.494 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 5 Ağustos 2023 #2 441242 dedi: Arkadaşlar babamın topladığı PC'de anakart yamuk olduğunu fark ettim. Birader anakartı nasıl yamuk taktınız diye sormayın ben de bilmiyorum. Eki Görüntüle 1890550 Genişletmek için tıkla... Sen sök bi bak, altında kablo kalmış vs. Olabilir mi diye?
441242 dedi: Arkadaşlar babamın topladığı PC'de anakart yamuk olduğunu fark ettim. Birader anakartı nasıl yamuk taktınız diye sormayın ben de bilmiyorum. Eki Görüntüle 1890550 Genişletmek için tıkla... Sen sök bi bak, altında kablo kalmış vs. Olabilir mi diye?
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.314 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #3 Anakartı çıkart adamakıllı oturt o ne öyle bir anda çat diye kırılacak ortada.
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.494 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 5 Ağustos 2023 #4 Ayrıca anakartın USB girişlerini ve anakartı koruyacak olan parça nerede? wenomechainsama dedi: Anakartı çıkart adamakıllı oturt o ne öyle bir anda çat diye kırılacak ortada. Genişletmek için tıkla... Ben ilk PC topladığımda böyle bir şey yapmamıştım. 10/10 toplamıştım Bu nasıl toplamaktır böyle ?!
Ayrıca anakartın USB girişlerini ve anakartı koruyacak olan parça nerede? wenomechainsama dedi: Anakartı çıkart adamakıllı oturt o ne öyle bir anda çat diye kırılacak ortada. Genişletmek için tıkla... Ben ilk PC topladığımda böyle bir şey yapmamıştım. 10/10 toplamıştım Bu nasıl toplamaktır böyle ?!
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #5 Birader anakartı nası... Belki üstteki vidayı tam oturtmamıştır. Orada niye boşluk var onu da anlamadım, çerçevbesi olmazsa iyi toz alır.
Birader anakartı nası... Belki üstteki vidayı tam oturtmamıştır. Orada niye boşluk var onu da anlamadım, çerçevbesi olmazsa iyi toz alır.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 5 Ağustos 2023 #6 Anakartı ve kasayı kavuşamayan anne çocuk gibi kavuşturmuş. Vidaları eşit sıkmamış gibi anakart ortadan yamulmuş.
Anakartı ve kasayı kavuşamayan anne çocuk gibi kavuşturmuş. Vidaları eşit sıkmamış gibi anakart ortadan yamulmuş.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #7 Hocam yamuk takmaktan ziyade anakart yamuk geldi gözüme .
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 5 Ağustos 2023 #8 Çubuk kraker gibi kırılacak gibi duruyor. Çıkarıp bir daha takın. Belki vida falan uymamıştır. Ancak çok özensiz takıldığı aşikar.
Çubuk kraker gibi kırılacak gibi duruyor. Çıkarıp bir daha takın. Belki vida falan uymamıştır. Ancak çok özensiz takıldığı aşikar.
6 679344 Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 5 Ağustos 2023 #9 Bir copex değil
Worldwideweb Picopat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 242 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #10 Yürüyen arabaya masraf yapılmaz diye bi laf var, çalışıyorsa elleme düzelteyim derken kırılırsa hiç çalışmaz. Görsel kaygılardan dolayı yorumumu beğenmiyorlar düzeltmek isterken, bozma ihtimali daha fazla. Son düzenleme: 5 Ağustos 2023
Yürüyen arabaya masraf yapılmaz diye bi laf var, çalışıyorsa elleme düzelteyim derken kırılırsa hiç çalışmaz. Görsel kaygılardan dolayı yorumumu beğenmiyorlar düzeltmek isterken, bozma ihtimali daha fazla.