Anakart yamuk takıldı

Ne alaka ya. O anakart ileride sorun yaratır. Kısa devre bile yapar. Bırak elleme demek nasıl bir mantıkdır arkadaş?
Nasıl sorun yaratacakmış? 8 veya 16 katlı belki daha fazla incecik katman katman işlenmiş anakarttı yamultmuşlar. Senin dışarıda gördüğün devre yollarından daha fazlası katmanlarda var. kalemi büktüğünde geri düzelttiğinde bile geri dönülemez hasar alıyorsa, sence bu kadar katmanlı yamulmuş bir parçayı düzelttiğinde iletim ağında yamulmalar/hasar meydana gelmez mi? ayrıca düzeltirken kırması ve zarar vermesi daha olası.

arıza çıkartacaksa, düzeltiğinde de, yamuk oldugunda da arıza çıkartacaktır. Müdahale etmemek daha mantıklı bir hamledir.

İleride sorun yaratır derken hangi bilginizle bu kadar emin konuşabiliyorsunuz onu merak ediyorum arkadaş.. Ayrıca kısa devrenin ne oldugunu biliyor musun? En fazla yaşayacağı arıza soguk lehim olur.

Ben fikrimi söylüyorum, sende fikrini söylersin, arkadaş hangisini tercih eder, gerisi ona kalmış.

Sanırım o arkadaş bu lafı arabası yolda stop edince güncellememiş.
Burada arızalı bir parçadan değil, arızasız olan parçaları değiştirmekten bahsetmiş o arkadaş.. ilk arabası diye, değişmeyecek parçalarıda değiştirip, masraf eden bir sürü kişi olduğundan böyle bir laf var ortada. arızalanında değişim yapılır, demek istemiş bu lafı söyleyen kişi.

Burada arızalı bir parçadan değil, arızasız olan parçaları değiştirmekten bahsetmiş o arkadaş.. ilk arabası diye, değişmeyecek parçalarıda değiştirip, masraf eden bir sürü kişi olduğundan böyle bir laf var ortada. arızalanında değişim yapılır, demek istemiş bu lafı söyleyen kişi.
Anladım. Sonraki mesajını okudum. Hak veriyorum. Seçim arkadaşa kalmış.

Arkadaş mod nasıl eğlenecek. Adamın sitesi, sana mı soracak. Yani.. ;)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı