RinDoChi Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.292 Makaleler 2 Çözümler 16 5 Ağustos 2023 #21 Anakart 2. el ise ağır sogutucu yüzünden olmuş olabilir, eğer uzun yıllardır sizde ise hatta uzuna gerek yok2 sene yetiyor buna. Anakart yamulması normal bir şeydir, genelde ağır soğutucular sebep olur.
Anakart 2. el ise ağır sogutucu yüzünden olmuş olabilir, eğer uzun yıllardır sizde ise hatta uzuna gerek yok2 sene yetiyor buna. Anakart yamulması normal bir şeydir, genelde ağır soğutucular sebep olur.
Atillacan0 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #22 441242 dedi: Arkadaşlar babamın topladığı PC'de anakart yamuk olduğunu fark ettim. Birader anakartı nasıl yamuk taktınız diye sormayın ben de bilmiyorum. Eki Görüntüle 1890550 Genişletmek için tıkla... Hocam bir çıkarın siz takın bir de aynası nerede?
441242 dedi: Arkadaşlar babamın topladığı PC'de anakart yamuk olduğunu fark ettim. Birader anakartı nasıl yamuk taktınız diye sormayın ben de bilmiyorum. Eki Görüntüle 1890550 Genişletmek için tıkla... Hocam bir çıkarın siz takın bir de aynası nerede?
CİNGÖZ_RECAİ Hectopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 1.258 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 5600x Anakart: Gigabyte B550M DS3H GPU: Gigabyte RTX 3060 8 GB Ram: XPG GAMMIX D30 2x8 GB 3200 MHz M.2 Nvme SSD: Crucial P3 1 TB Kasa/PSU: XIGMATEK Lamiya Mesh/Odin 750 W 80 Plus Klavye: SteelSeries Apex 3 Mouse: Logitech G203 Lightsync Monitör: ViewSonic Omni VX2719 27'' Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2023 #23 Anakartın kutusu varda içinden o boşlukları kapatacak metal bir plaka çıkması lazım. Onu taksanız iyi olur. Bu şekilde çok toz toplar.
Anakartın kutusu varda içinden o boşlukları kapatacak metal bir plaka çıkması lazım. Onu taksanız iyi olur. Bu şekilde çok toz toplar.
6 653861 Centipat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 257 Çözümler 1 6 Ağustos 2023 #24 Worldwideweb dedi: Yürüyen arabaya masraf yapılmaz diye bi laf var, çalışıyorsa elleme düzelteyim derken kırılırsa hiç çalışmaz. Görsel kaygılardan dolayı yorumumu beğenmiyorlar düzeltmek isterken, bozma ihtimali daha fazla. Genişletmek için tıkla... Jant üstünde gidiyor araba arkadaşım. İyi misin?
Worldwideweb dedi: Yürüyen arabaya masraf yapılmaz diye bi laf var, çalışıyorsa elleme düzelteyim derken kırılırsa hiç çalışmaz. Görsel kaygılardan dolayı yorumumu beğenmiyorlar düzeltmek isterken, bozma ihtimali daha fazla. Genişletmek için tıkla... Jant üstünde gidiyor araba arkadaşım. İyi misin?