Anakart yandı ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında bütçe varsa hazır arızada çıkmışken bir kaç küçük değişiklikle (psu, ekran kartı, ram ve işlemci) değişiklikleri yap eski sistem canavar olsun. :D
 
Korkmuştum.  


Maalesef o kadar bütçem yok. Sizce 8GB Ram 2GB HD6570 ve Q6600 nasıl bir sistem?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne öldürür ne de güldürür o sistem. :) Günlük işlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz ve oyunları da düşük/orta ayarlarda oynayabilirsiniz.

Arkadaşların önerdiği anakart DDR2 ve DDR3 ram destekli fakat sadece 1 slota maksimum 4gb (Bulabilirseniz veya elinizde var ise) tek parça DDR2 veya 8gb DDR3 ram takabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Konu cevaplandığına göre kapatıyorum. Anakartınız donanımsal olarak yandığından dolayı iş görmez. Fakat diğer donanımlara bir zarar gelmemiştir.

Yeni bir anakart alıp yola onunla devam edebilirsiniz. Şuan ki sistem parçaları ne çok iyi ne çok kötü. Orta derecede bir şey.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı