Anakarta bağlı 2. monitörde "no video input" hatası

TehSparrow

Kilopat
Evde 2 tane monitörüm var fakat ekran kartı girişine birisi uymuyor. BIOS'tan bir ayar yaptım. No cable connection yazısı no video input yazısına döndü. 2. monitör ekran kartına değil anakarta takılı.

Anakarta bağlandı ise bazı bilgisayarlarda sadece o girişi kabul ediyor (yani ekran kartına bağlı şeyleri görmezden geliyor). Güncel ise benimki gibi iki ekranı birini anakartına birini ekran kartına bağlayıp kullanılabiliyor.

Diğer ekranı da ekran kartına bağlamanı tavsiye ediyorum. En garanti yol bu. Anakart girişi sıkıntı çıkarabilir.
BIOS'tan ne ayar yaptın ? Lütfen detaylı bilgi verelim.

Anakartınızdaki GPU ile harici GPU'nuzun aynı anda çalıştığından emin misiniz? Hepsini geçtim, özelliklerini yazmadığınız sisteminizde CPU içinde bir GPU var mı, önce bunu tespit etmeniz gerek.

CPU i5 4440 daha önce ekran kartı olmadan görüntü almıştım. Harici GPU'nun çalıştığını anlamak için ne yapmam lazım.
YouTube'da dolaşırken bir anda 2. ekrandan görüntü geldi. Herkese teşekkürler :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı