Çözüm GameGaraj Slayer X5T/X7T Entegre Grafik Takılma, Donma ve Anlık Ekran Parlaklığı Değişimi

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
bende ölü piksel vardı 2 tane anında değişim yaptılar. şuanda ips glow yok denecek kadar az ölü piksel de yok sadece yazılımsal bir kaç sıkıntım var o da intel kaynaklı sanırım.
Ips glow nedir? Gamegaraj'ın kronik hatası mı?

Biliyorsunuz teknoloji işi şans işi, herhangi bir durumda garanti konusunda ne kadar yardımcı oluyorlar?

Ben M.2 SSD vidasını yalama ettim laptop geldiği gün. Kendileri ile konuştuğumda eğer cihazın anakartında ve kasada zarar yoksa garantinin sorun etmeyeceği söylendi. İzmir'den verdiğim kargo ertesi gün kendilerine ulaştı bir sonraki gün işlemlerin bittiği ve kargonun verildiği söylendi, ertesi gün de aldım. Doğrudan canlı destek hattında derdinizi anlatmak biraz zor olsa da, kendi deneyimim düzgün iş yapıyorlar. 5 sene önce kardeşime de buradan almıştık laptopunu. Aynı zamanda yakın çevremdeki üç kişiye de buradan aldırdım.

Ips glow nedir? Gamegaraj'ın kronik hatası mı?
Gamegaraj'ın değil, IPS ekranların kronik sorunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı