Anakarta bağlı fanların hızı nasıl kontrol edilir?

Teşekkür ederim. Sorunuza malesef cevap veremeyeceğim, topladığım firmadan monte etmesini istedim onlar yaptılar. Aşağıda vereceğim linklerden izleyin isterseniz, bizim kasayı topluyorlar. Bu arada dediğiniz yöntemi anladım fakat benim fanlar dediğim gibi 3 pinli, anakartta 1 adet 4 pin mevcut. 2 fandan birinin 4 pinlik kablosunu takın dediniz de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanlışlıkla 4 yazmışım 3 pinlik kablolar doğru anakart da 4 pinlik.Çentikleri oturtarak takınız bir sorun olmayacak.

Aynen uyguladım ve sorunsuz çalışıyor şu an. Bios'tan voltaj değerleri ile kontrol ediliyor ve sistem ısınınca otomatik devir artıyor, merak eden başka arkadaşlar için not düşeyim dedim. Konu çözüldü. Teşekkür ederim arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…