Anakarta buzzer takıldı, ileride sorun yaratabilir mi?

MTBlu

Hectopat
İyi günler, bir işlem için tanıdığım bir bilgisayarcı çağırmıştım. İşlem bitti, anakartta buzzer takılı değildi, gelmişken onu taktı denemek için PSU güç düğmesinden 2-3 kere kapatıp açtı sesi buzzer sesi duymak için. Şu an bilgisayar sorunsuz çalışıyor fakat içim rahat değil, her an bir şey olabilir mi? Bir önlem almam lazım mı? Çünkü bunun sonrasında RAM'lerin MHz'lerini artırmaya çalışırken yanlış kanala bağlı olduğundan sanırım bilgisayar kendini toplam 10 kere falan kapatıp açtı. İçim rahat olmalı mı? Şu anlık bir sıkıntı yok, sorunsuz çalışıyor. İleri de bir sorunla karşılaşır mıyım yani?

Merhaba. Hayır, hiç bir sorunu olmaz, bu uyarıcı bazı uyarıların duyulması dışında, çok rahat olun. Anakart kasaya temas ederse devamlı buzzeri öter buradan montajla ilgili bir bir aksaklık olduğu anlaşılır, RAM'ler yanlış kanala bağlanmışsa, diğer başka aksaklıklarda, vb. değişik uyarı sesleri duyulur, ancak anakart ve PC bileşenleri bundan zarar görmez, merak etmeyin. Kolay gelsin.

Merhaba. Hayır, hiç bir sorunu olmaz, bu uyarıcı bazı uyarıların duyulması dışında, çok rahat olun. Anakart kasaya temas ederse devamlı buzzeri öter buradan montajla ilgili bir bir aksaklık olduğu anlaşılır, RAM'ler yanlış kanala bağlanmışsa, diğer başka aksaklıklarda, vb. değişik uyarı sesleri duyulur, ancak anakart ve PC bileşenleri bundan zarar görmez, merak etmeyin. Kolay gelsin.
İlginiz için sağolun fakat buzzerdan zarar gelmiceğini biliyorum. Benim sorum bilgisayarın ani kapatılıp açılması üst üste geldiği için ileride bir sorun olup olmayacağı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı