Merhaba PC'de çift kanal RAM kullanıyorum son zamanlarda görüntü vermiyor. Artık 2.slottaki RAM'i çıkarınca problem yok ama tekrar takınca görüntü vermiyor. CPU ve DRAM ışığı yanıyor. İşlemciyi çıkarttım herhangi bir problem yok pinlerinde.
Birden çok seçenek var. Bir önceki anakartımda 1 ram slotu yanmış fakat görsel olarak tabi ki bu durumu fark etmedim. Bu yüzden sistem açılmıyordu. Teknik destek almadan tek çözüm diğer slota arkadaşından bir ram bulup takmak ve pc açılıyor mu bakmak. Yine açılmıyorsa anakartta slot yanmış olabilir. Kendi tecrübeme göre yanıtladım. Farklı çözümlerde olabilir tabi ki.
Merhaba PC'de çift kanal RAM kullanıyorum son zamanlarda görüntü vermiyor. Artık 2.slottaki RAM'i çıkarınca problem yok ama tekrar takınca görüntü vermiyor. CPU ve DRAM ışığı yanıyor. İşlemciyi çıkarttım herhangi bir problem yok pinlerinde.