BeTas
Hectopat
Ben USB portuna dokunmuştum akım olduğu için elimi gıdıklamıştı
Evinizde topraklama olmayabilir yata bilgisayarın bağlı olduğu hatta o yüzden çarpıyordur.
Ben USB portuna dokunmuştum akım olduğu için elimi gıdıklamıştı
Teşekkür ederim.
Bana anakart konusunda yardım eder misiniz?Senelerdir kendi sistemimi kendim toplarım. Çalışırken parçalara çok dokunmuşumdur.
Statik elektrik meselesi var ama o da çok ekstrem durumlarda.
Yani üzerinde yünlü kazak olacak, baya bir sürtünme olacak ve o statik elektrik anakarta geçecek felan uğraşmak lazımAma risk yok değil.
Bana anakart konusunda yardımcı olur musunuz acaba?Senelerdir kendi sistemimi kendim toplarım. Çalışırken parçalara çok dokunmuşumdur.
Statik elektrik meselesi var ama o da çok ekstrem durumlarda.
Yani üzerinde yünlü kazak olacak, baya bir sürtünme olacak ve o statik elektrik anakarta geçecek felan uğraşmak lazımAma risk yok değil.
Konu açarsan olabiliriz.Bana anakart konusunda yardımcı olur musunuz acaba?
Merhaba konu açtım anakart kısmında başlığı şöyleKonu açarsan olabiliriz.
Merhaba. Gece gece aklıma yine garip garip sorular geldi. Hani çok merak ediyorum lakin korkudan dokunamıyorum. Aranızda böyle bir şey yapmış olan var mı? Cidden aşırı merak ediyorum. Ufak bir gazlama olsa elimi anakarta sokacağım. O derece.(muhtemelen kısa devreye düşer lakin yine de sorayım dedim.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.