Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 3 Şubat 2019 #11 Başar Birol dedi: Aseton.Bulabilirsen sentetik tineri dene. Genişletmek için tıkla... Aseton yada sentetik tiner eğer bu yapıştırıcıyı çıkarabiliyorsa anakarta zarar vermez. Youtube’da sentetik tiner ile anakarta banyo yaptıran gördüm.
Başar Birol dedi: Aseton.Bulabilirsen sentetik tineri dene. Genişletmek için tıkla... Aseton yada sentetik tiner eğer bu yapıştırıcıyı çıkarabiliyorsa anakarta zarar vermez. Youtube’da sentetik tiner ile anakarta banyo yaptıran gördüm.
K KerimHassan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2019 #12 Melih ALBAYRAK dedi: Aseton yada sentetik tiner eğer bu yapıştırıcıyı çıkarabiliyorsa anakarta zarar vermez. Youtube’da sentetik tiner ile anakarta banyo yaptıran gördüm. Genişletmek için tıkla... Asetonlu pamuk ile yapıştırıcısı yumuşatıp iğne yardımıyla temizledim. Bilgisayar Şu an açılıyor görüntü de geliyor. Şu an sadece başka bir vida yuvası bulup yerine koymam lazım.
Melih ALBAYRAK dedi: Aseton yada sentetik tiner eğer bu yapıştırıcıyı çıkarabiliyorsa anakarta zarar vermez. Youtube’da sentetik tiner ile anakarta banyo yaptıran gördüm. Genişletmek için tıkla... Asetonlu pamuk ile yapıştırıcısı yumuşatıp iğne yardımıyla temizledim. Bilgisayar Şu an açılıyor görüntü de geliyor. Şu an sadece başka bir vida yuvası bulup yerine koymam lazım.