Anakarta taktığım Ethernet kartları çalışmıyor

amx22

Megapat
Öncelikle iyi forumlar herkese. Benim anakartın Ethernet giriş soketi bozuldu yeni ethernet kartı aldım. Driver'ı yüklü, her şey güzel net geldi sonra 1 saat sonra yerel ağ bağlantısı kayboldu ağ bağdaştırıcısında :D Sonra sürücüyü kaldırdım tekrar yükledim gene geldi sonra gene gitti aynı işlemi tekrar yaptım, bu sefer gelmedi. PC'ci arkadaşa götürdüm anakartın Chip'inde sorun var farklı ethernet kartları denedim, çalışmadı dedi. İlkten çalışıp teslim etmişti bana bende de çalıştı sonra dediğim gibi sorunlar çıktı. Anlamadım ben de anakart değişecek veya Chip tamiri yapılacak dedi. Chip arızalı olduğu için USB bağlantılarını kesiyormuş oysaki klavye, mouse USB bağlantıları gayet iyi çalışıyor sadece ethernet çalışmıyor. Yeni kart almama rağmen o da çalıştı ama sonra gitti, gelmedi. Ne yaptıysam bu Chip anakart tamiri de en az 300 küsür TL. Önceden yaptırmıştım çünkü ya da 2. el bir anakart ayarlarız dedi sana yarın servise götürecek adam bakacakmış bana haber verecek. Sizce başka bir problem mi ya da USB adaptör WiFi alsam WiFi çalışır mı direk taksam kasaya o kadar para vermek istemiyorum. Gerçi bana dedi 200 TL falan tutar tamir olursa falan dedi ama ne yapayım sizce mesaj atayım mı götürme diye, ben USB adaptör ayarlarım falan diyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı