Kasayı yeni aldım diyor, konuyu okuyun.Kasayı del vur. Garanti bittiyse.
Anakartın arka plakasını taktıktan sonra kartı vidaların arasında hafif bir boşluk olacak şekilde kaldırın. Biraz sola doğru ittirin anakartı. Arka portların yeri tam plakaya oturması lazım. Vidalar yine dek gelmiyorsa denk getirmeye çalışırken kartı vidalayın gitsin.Var, vidayı taktığım zaman girmiyor içine nedense
Evet. Anakartın kutusunun içinden çıkan yükseltme vidası var bir tane onu denedim oldu ama bir tanesi oluyor. Kasanın kendi yükseltme vidasına, vida oturmuyor dönmüyor yani olaya bakKasayı yeni aldım diyor, konuyu okuyun.
@Tesla Bobini şu deliklere taktınız yükseltme vidalarını, değil mi?
Eki Görüntüle 1686633
Elle döndürmeye çalışıyorsanız biraz zor olur. penseyle sıkmayı deneyin.Evet. Anakartın kutusunun içinden çıkan yükseltme vidası var bir tane onu denedim oldu ama bir tanesi oluyor. Kasanın kendi yükseltme vidasına, vida oturmuyor dönmüyor yani olaya bak
Ayarlı pense ile deneyin hocam.Evet. Anakartın kutusunun içinden çıkan yükseltme vidası var bir tane onu denedim oldu ama bir tanesi oluyor. Kasanın kendi yükseltme vidasına, vida oturmuyor dönmüyor yani olaya bak
Olmuyor maalesef vida içine girmiyor. Benim şimdi yükseltme vidasından mı almam lazım?üAyarlı pense ile deneyin hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.