Amiidamaru Megapat Katılım 16 Eylül 2013 Mesajlar 972 Çözümler 3 Yer İstanbul 7 Mayıs 2018 #11 Teknik serviste çalıştığım zamanlarda Endoskopi setlerinin kartlarını tiner ve diş fırçasıyla temizlerdik. En sağlıklı çözümlerden birisidir.
Teknik serviste çalıştığım zamanlarda Endoskopi setlerinin kartlarını tiner ve diş fırçasıyla temizlerdik. En sağlıklı çözümlerden birisidir.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.290 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 7 Mayıs 2018 #12 2 hafta önce ikea da satılan bu fırçayla ekran kartı ve anakartı temizlemiştim.
Q Qlp799 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 69 Çözümler 2 7 Mayıs 2018 #13 Benzinlikte hava basılan yerde yapılabilir.
Mücahit Veyn Megapat Katılım 4 Kasım 2016 Mesajlar 366 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 7 Mayıs 2018 #14 aroundtheoutside dedi: Ben bu tarz bir fırçayla temizledim hep, hiçbir sorunla karşılaşmadım. Eki Görüntüle 296405 Genişletmek için tıkla... Bu tarz yumuşak uçlu fırça kullan sorun olmaz bende öyle yapıyorum. Qlp799 dedi: Benzinlikte hava basılan yerde yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Sesli güldüm. Dostum oraya kim götürücek fırça işini görücektir.
aroundtheoutside dedi: Ben bu tarz bir fırçayla temizledim hep, hiçbir sorunla karşılaşmadım. Eki Görüntüle 296405 Genişletmek için tıkla... Bu tarz yumuşak uçlu fırça kullan sorun olmaz bende öyle yapıyorum. Qlp799 dedi: Benzinlikte hava basılan yerde yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Sesli güldüm. Dostum oraya kim götürücek fırça işini görücektir.