Anakartı çalışmayan laptopun monitörünü nasıl kontrol edebilirim?

tayfunjean

Hectopat
Daha fazla  
Bu nasıl mümkün olabilir? Fazladan anakartım yok maalesef. Herhangi bir anakartta deneyemiyorum. Bir yolu var mı acaba?

Monitörünüzün bilgisayarda Firmware sürümü varsa yükleyin. Oradan ayarlarınızı kontrol edebilirsiniz.

%99 sağlamdır. Aynı anda iki parçanın bozulduğunu görmedim. Uyumlu başka bir cihazda denenecek. Herhangi bir tamirci dener.

"Hocam bazen kısa devre olaylarında kısa devre olan parça bağlı olduğu parçaları harap edebiliyor."

Aynı anda iki parça arızalanmaz. Onlarca dizüstü parçalayıp sattım.

"Hocam bazen kısa devre olaylarında kısa devre olan parça bağlı olduğu parçaları harap edebiliyor."

Aynı anda iki parça arızalanmaz. Onlarca dizüstü parçalayıp sattım.
Lenovo y510p modeli bir laptopum var. Sli ekran kartı kısa devre yaptı. Böyle olunca anakartta perte çıktı. Oluyor öyle şeyler arada çok takmamak lazım.
Paneli sök, arkasında parça numarası yazar etikette, o şekilde ilana koy.
Alacak kişi elden alacaktır panel olduğu için, o zaman test ettirmeden satmazsın. Senin mevcut laptop ile test şansın yok.
Bu mantıklı hocam teşekkürler cevap için. Alıcının test makinesi yok ise o onun alacağı bir risk.

Anakarta entegre cihaz. Anakartın perte çıkması doğal. Biz ayrı dünyaların insanlarıyız. Ben ne takacağım? Takan sisziniz. Sormuşsunuz, yardım için cevapladım. Bir daha cevaplamam. Sanırım görmezden gelmeyle ilgili bir ayar vardı. Onu kullancağım şimdi.

Anakarta entegre cihaz. Anakartın perte çıkması doğal. Biz ayrı dünyaların insanlarıyız. Ben ne takacağım? Takan sisziniz. Sormuşsunuz, yardım için cevapladım. Bir daha cevaplamam. Sanırım görmezden gelmeyle ilgili bir ayar vardı. Onu kullancağım şimdi.
Yukarıda takibi bırak var. PC bileşenleri hepsi entegreli. Bozuk parça bir başka parçayı bozabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı