emo1
Hectopat
Daha fazla
Şu an sistemimde Ryzen 5 7600 ile birlikte Gigabyte B650M S2H anakartı kullanıyorum. Yaptığım testlerden anladığım üzere anakart yeteri kadar işlemciyi besleyemiyor. Bugün vatan indiriminde ASUS TUF B650M-E mATX anakartı gördüm. Eski Gigabyte kartım işlemcime Max 70W verebiliyordu bu anakart daha fazla destekler mi? Alırsam bir faydası olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Şimdiki anakart ile yaptığım Cinebench R23 skoru 13 349.
Anakart:
www.vatanbilgisayar.com
Ayrıca şu anki sistemimde sıvı soğutma pompası için yer olmadığından CPU fana taktım bu şekilde çok sağlıklı da çalışmıyor gibi anlık yükselişleri oluyor bir de anakart üzerindeki bir bobin ısınınca cızırdamaya başlıyor.
Not: Şimdiki anakart ile yaptığım Cinebench R23 skoru 13 349.
Anakart:
ASUS TUF GAMING B650M-E AMD B650 Soket AM5 Ryzen DDR5 6400MHz (O.C.) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ASUS TUF GAMING B650M-E en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS TUF GAMING B650M-E AMD B650 Soket AM5 Ryzen DDR5 6400MHz (O.C.) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ASUS TUF GAMING B650M-E en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ayrıca şu anki sistemimde sıvı soğutma pompası için yer olmadığından CPU fana taktım bu şekilde çok sağlıklı da çalışmıyor gibi anlık yükselişleri oluyor bir de anakart üzerindeki bir bobin ısınınca cızırdamaya başlıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: