Anakartımı Nerede Tamir Ettirebilirim?

reddragon

Hectopat
Katılım
31 Temmuz 2014
Mesajlar
266
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Acaba anakart tamiri yapılıyor mu? Nerede güvenli bir şekilde yaptırabilirim? Anakart üzerindeki kuzey köprüsü çok ısındığı için bilgisayarım sürekli yeniden başlıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorununuz nedir ? Öncelikle onu belirtirseniz daha sağlıklı olur. Başka donanım parçalarınızda da sorun olabilir mi ?
Ana kartın kuzey köprüsü deniliyor galiba o aşırı ısınıyor ve bilgisayar resetliyor. Soğuyuncaya kadar açılmıyor ben de ekran kartın üzerine bir fanla soğutuyorum. O zaman bir sorun yok ama bu sefer ses çok çıkıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntının kaynağı anakart ise köprünün bakımı yapılır, en azından sıkıntı yaratacak seviyelere çıkmaz.
Birde anakartınızın marka ve modeli neydi?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı