L Lynburk Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 291 17 Temmuz 2020 #1 Şansa bak arkadaş ya montaj yaparken başıma geldi bir de yeni sistem inşallah sıkıntı çıkmaz moralim bozuldu ya Dosya Ekleri IMG_1743.jpg 1,4 MB · Görüntüleme: 298 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2020
Şansa bak arkadaş ya montaj yaparken başıma geldi bir de yeni sistem inşallah sıkıntı çıkmaz moralim bozuldu ya
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #2 Olmaz çiplere zarar gelmediği sürece. Artı 0 Eksi
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #3 Tam belli olmuyor ancak ordaki kılcal çizgilerin üzerinde ise sıkıntı çıkartabilir. Deneyip görüceksiniz mecbur. Sonuçta veri yolları geçiyor. Artı 0 Eksi
Tam belli olmuyor ancak ordaki kılcal çizgilerin üzerinde ise sıkıntı çıkartabilir. Deneyip görüceksiniz mecbur. Sonuçta veri yolları geçiyor.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 17 Temmuz 2020 #4 Çizilen yer neresi, ben göremiyorum? İşaretleyip bir daha atar mısınız? Eğer bakır yollara denk geldiyse sıkıntı olabilir. Artı 0 Eksi
Çizilen yer neresi, ben göremiyorum? İşaretleyip bir daha atar mısınız? Eğer bakır yollara denk geldiyse sıkıntı olabilir.
KS KS L Lynburk Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 291 17 Temmuz 2020 #5 Paveloyd dedi: Olmaz çiplere zarar gelmediği sürece. Genişletmek için tıkla... Daha sistemi kullanamadan servise vermek zorunda kalmam umarım Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Olmaz çiplere zarar gelmediği sürece. Genişletmek için tıkla... Daha sistemi kullanamadan servise vermek zorunda kalmam umarım
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.663 Makaleler 51 Çözümler 45 17 Temmuz 2020 #6 Lynburk dedi: Şansa bak arkadaş ya montaj yaparken başıma geldi bir de yeni sistem inşallah sıkıntı çıkmaz moralim bozuldu ya Genişletmek için tıkla... Anakartın üzerinde bir sürü ince çizgi geçiyor onlardan birine zarar gelmediyse sıkıntı olmaz. Artı 0 Eksi
Lynburk dedi: Şansa bak arkadaş ya montaj yaparken başıma geldi bir de yeni sistem inşallah sıkıntı çıkmaz moralim bozuldu ya Genişletmek için tıkla... Anakartın üzerinde bir sürü ince çizgi geçiyor onlardan birine zarar gelmediyse sıkıntı olmaz.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #7 Lynburk dedi: Daha sistemi kullanamadan servise vermek zorunda kalmam umarım Genişletmek için tıkla... 2 tane çizgi hasar almış gibi gözüküyor. En iyisi deneyip görmek. Artı 0 Eksi
Lynburk dedi: Daha sistemi kullanamadan servise vermek zorunda kalmam umarım Genişletmek için tıkla... 2 tane çizgi hasar almış gibi gözüküyor. En iyisi deneyip görmek.
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #8 Garantiye verseniz bile muhtemelen değişim veya iade yapmazlar. Sonuçta kullanıcı hatası. Deneyin eğer sıkıntı vs olursa geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
Garantiye verseniz bile muhtemelen değişim veya iade yapmazlar. Sonuçta kullanıcı hatası. Deneyin eğer sıkıntı vs olursa geçmiş olsun.
KS KS L Lynburk Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 291 17 Temmuz 2020 #9 cengover_ekin dedi: Çizilen yer neresi, ben göremiyorum? İşaretleyip bir daha atar mısınız? Eğer bakır yollara denk geldiyse sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_1743.jpg 1,3 MB · Görüntüleme: 122 Artı 0 Eksi
cengover_ekin dedi: Çizilen yer neresi, ben göremiyorum? İşaretleyip bir daha atar mısınız? Eğer bakır yollara denk geldiyse sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla...
sen7en Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 2.010 Çözümler 2 Yer İzmir, Narlıdere Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #10 Avometre ile ile incelemekte yarar var. Ancak tamiri mümkün. Artı 0 Eksi