Anakartın arka plakası yok

Stok veya herhangi bir soğutucu olması fark etmez, bu anakartın vida deliklerini arkadan tutmaya yarıyor. Soğutucuyu vidalayamayacağınızdan ve sabit olmayacağından dolayı soğutucu işlemciye temas etmez ve ısınıp kapanır.

Haydaa satıcı arkadaş bakacağını söyledi en kötü bir yerden temin edeceğim tuzlu olur mu acaba benim için.

Tuzlu olur mu acaba benim için?
Pek tuzlu olacağını zannetmem ama bulması zor olur sanırım. Anakartın modeliyle birlikte parçanın ismini yazıp aratabilirsiniz. n11, gittigidiyor gibi sitelerde satanlar çıkıyor böyle parçaları.

Pek tuzlu olacağını zannetmem ama bulması zor olur sanırım. Anakartın modeliyle birlikte parçanın ismini yazıp aratabilirsiniz. N11, GittiGidiyor gibi sitelerde satanlar çıkıyor böyle parçaları.

Hocam alakasız ama hatırlatma olsun GittiGidiyor 18 Temmuz günü satışlarını durdurdu.

Pek tuzlu olacağını zannetmem ama bulması zor olur sanırım. Anakartın modeliyle birlikte parçanın ismini yazıp aratabilirsiniz. N11, GittiGidiyor gibi sitelerde satanlar çıkıyor böyle parçaları.

Hocam dolap üzerinden orijinal AM4 braketi buldum da acaba her AM4 braketi her AM4 soketi barındıran karta uygun mudur bilginiz var mı? Çünkü intermette satılan soketler AM4 diye satılıyor sadece model belirtilmiyor.

Hocam dolap üzerinden orijinal AM4 braketi buldum da acaba her AM4 braketi her AM4 soketi barındıran karta uygun mudur bilginiz var mı? Çünkü intermette satılan soketler AM4 diye satılıyor sadece model belirtilmiyor.
Açıkçası bilgim yok, muhtemelen tek tiptir ama yine de satıcıya sorun. İnternetteki satılan sitelerde de sorabilirsiniz satıcıya. Anakart modelim bu, uyumlu olur mu diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı