7 71asjqmq Picopat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar görselde atığım şey ne işe yarıyor? Dosya Ekleri 20230814_233245.jpg 144,5 KB · Görüntüleme: 101
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #2 71asjqmq dedi: Arkadaşlar görselde atığım şey ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... İşlemci soğutucu fanının sabitlenmesi için. Ön taraftan fan o plakadaki deliklere vidalanıyor.
71asjqmq dedi: Arkadaşlar görselde atığım şey ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... İşlemci soğutucu fanının sabitlenmesi için. Ön taraftan fan o plakadaki deliklere vidalanıyor.
Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 14 Ağustos 2023 #3 İşlemci soğutucu montaj plakası oluyor.
7 71asjqmq Picopat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #4 06 Fil Necati dedi: İşlemci soğutucu fanının sabitlenmesi için. Ön taraftan fan o plakadaki deliklere vidalanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şimdi fanı değiştireceğim bunu takmasam sorun olur mu?
06 Fil Necati dedi: İşlemci soğutucu fanının sabitlenmesi için. Ön taraftan fan o plakadaki deliklere vidalanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şimdi fanı değiştireceğim bunu takmasam sorun olur mu?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.661 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 14 Ağustos 2023 #5 71asjqmq dedi: Hocam ben şimdi fanı değiştireceğim bunu takmasam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Fanı takabilmek için onu da takmak zorundasınız.
71asjqmq dedi: Hocam ben şimdi fanı değiştireceğim bunu takmasam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Fanı takabilmek için onu da takmak zorundasınız.
7 71asjqmq Picopat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #6 Alp Ayan dedi: İşlemci soğutucu montaj plakası oluyor. Genişletmek için tıkla... 06 Fil Necati dedi: İşlemci soğutucu fanının sabitlenmesi için. Ön taraftan fan o plakadaki deliklere vidalanıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bir de bir sorum daha var konudan alakasız işlemci yi oturtmak için bir kapak lazım o kapağı nasıl bulurum. Tekin Alakuş dedi: Fanı takabilmek için onu da takmak zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Hocam buna göre vida bulamıyorum. Dosya Ekleri 20230814_234346.jpg 159,8 KB · Görüntüleme: 83
Alp Ayan dedi: İşlemci soğutucu montaj plakası oluyor. Genişletmek için tıkla... 06 Fil Necati dedi: İşlemci soğutucu fanının sabitlenmesi için. Ön taraftan fan o plakadaki deliklere vidalanıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bir de bir sorum daha var konudan alakasız işlemci yi oturtmak için bir kapak lazım o kapağı nasıl bulurum. Tekin Alakuş dedi: Fanı takabilmek için onu da takmak zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Hocam buna göre vida bulamıyorum.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #7 71asjqmq dedi: Arkadaşlar bir de bir sorum daha var konudan alakasız işlemci yi oturtmak için bir kapak lazım o kapağı nasıl bulurum. Hocam buna göre vida bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Lütfen işlemciyi o şekilde oturtmaya zorladım demeyin. AMD soğutucusu ise fanın üzerinde vidalar ek vida bulmanıza gerek yok. Nasıl bir kapak?
71asjqmq dedi: Arkadaşlar bir de bir sorum daha var konudan alakasız işlemci yi oturtmak için bir kapak lazım o kapağı nasıl bulurum. Hocam buna göre vida bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Lütfen işlemciyi o şekilde oturtmaya zorladım demeyin. AMD soğutucusu ise fanın üzerinde vidalar ek vida bulmanıza gerek yok. Nasıl bir kapak?
7 71asjqmq Picopat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #8 06 Fil Necati dedi: Lütfen işlemciyi o şekilde oturtmaya zorladım demeyin. AMD soğutucusu ise fanın üzerinde vidalar ek vida bulmanıza gerek yok. Nasıl bir kapak? Genişletmek için tıkla... Yok hocam zorlamadım
06 Fil Necati dedi: Lütfen işlemciyi o şekilde oturtmaya zorladım demeyin. AMD soğutucusu ise fanın üzerinde vidalar ek vida bulmanıza gerek yok. Nasıl bir kapak? Genişletmek için tıkla... Yok hocam zorlamadım
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 14 Ağustos 2023 #9 71asjqmq dedi: Arkadaşlar bir de bir sorum daha var konudan alakasız işlemci yi oturtmak için bir kapak lazım o kapağı nasıl bulurum. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi oturtmak için kapak lazım değil hocam, işlemci takılı değilken anakarttaki pinler zarar görmesin diye kapak konuyor ondan bahsediyorsunuz sanırım. İşlemcinin üstüne termal macun sürüp direkt soğutucuyu takarak kullanacaksınız.
71asjqmq dedi: Arkadaşlar bir de bir sorum daha var konudan alakasız işlemci yi oturtmak için bir kapak lazım o kapağı nasıl bulurum. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi oturtmak için kapak lazım değil hocam, işlemci takılı değilken anakarttaki pinler zarar görmesin diye kapak konuyor ondan bahsediyorsunuz sanırım. İşlemcinin üstüne termal macun sürüp direkt soğutucuyu takarak kullanacaksınız.