Mayonnaise143
Centipat
Daha fazla
2 tane işlemci ekstra güç kaynağı oraya taktım zaten, ekran kartına da 2 tane taktım, anakarta büyük 12li taktım, tuşların usblerini de taktım bunlar arttıOraya takmayacaksınız. Sol üstte bulunan girişlere takacaksınız.
Artması normal zaten. Gerekli bağlantıları yapmışsınız. Başka bağlamanıza gerek yok.2 tane işlemci ekstra güç kaynağı oraya taktım zaten, ekran kartına da 2 tane taktım, anakarta büyük 12li taktım, tuşların usblerini de taktım bunlar arttı
çalıştıramıyorum, ramlerden ışık geliyor ama görüntü gelmiyorArtması normal zaten. Gerekli bağlantıları yapmışsınız. Başka bağlamanıza gerek yok.
Monitörü vs bağladınız mı?çalıştıramıyorum, ramlerden ışık geliyor ama görüntü gelmiyor
Kasa içini görmeden yorum yapamam. Kablo bağlantılarını görmeliyim.fanlar da çalışmıyor
evet
Arkada 4 tane SATA bağlı, 1 tanesi SSD 1 tanesi sıvı soğutma 1 tanesi fanların 1 tanesi de power supptan geliyor. Fanlar birbirine bağlı.Kasa içini görmeden yorum yapamam. Kablo bağlantılarını görmeliyim.
RAM'ler öncelikle yanlış. 2 ve 4. slota takın.Arkada 4 tane SATA bağlı, 1 tanesi SSD 1 tanesi sıvı soğutma 1 tanesi fanların 1 tanesi de power supptan geliyor. Fanlar birbirine bağlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.