Mayonnaise143
Centipat
Daha fazla
Tamam doğru yerlerine taktım şu an, çalıştırıyorum aynı ramler yanıyor onun dışında hareketlenme yokRAM'ler öncelikle yanlış. 2 ve 4. slota takın.
Takılı kontrol ettim, vidaları eksik taktığımın farkındayım bu çalışmasına mani olmaz diye düşünüyorm hocamEkran kartı güç bağlantısı ne durumda? Ayrıca anakart vidalarını eksik takmışsınız. Kablolar tam oturmuş mu onu da kontrol edin.
PSU üzerinden de kontrol edin.Takılı kontrol ettim, vidaları eksik taktığımın farkındayım bu çalışmasına mani olmaz diye düşünüyorm hocam
onlar kasayla birlikte birleşik geldi, takılı haldePSU üzerinden de kontrol edin.
Resimlerde MSI Pro X870-P olarak görünüyor.@Smmmhunter Anakart marka/model nedir hocam?
İlk defa bu kadar saçma bir güç şeması görüyorum. 8+8pin CPU bağlantısıyla 24pin anakart bağlantısı yeterli olmalı.Eki Görüntüle 2366948
Ben bu işi anlamadım. Ekran kartı gücü bu soketten alıyorsa diğer 8'li pin nerede?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.